Garantie

Garantie

Conditii legate de garantia produselor

 

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.

 

Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garantie va rugam sa acordati atentie urmatoarelor:

 

1. Va rugam sa completati Formularul de retur aflat in contul dvs. descriind cat mai detaliat defectiunile observate.

2. In cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din operatorii nostri.

3. In 24 de ore dupa ce ati fost contactat de unul din operatorii nostrii, un curier va veni la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de retur pentru a ridica produsul defect.

 

Costul transportului pentru retururi , de la dvs. catre S.C. Mobil Service SRL., va fi suportat dupa cum urmeaza:

 

1. De catre firma noastra in cazul in care produsele sunt defecte

2. In cazul in care se constata ca produsele sunt functionale sau deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra achitand ramburs suma contravaloarea celor 2 transporturi (tur-retur).

 

 

ATENTIE!

 

Pentru a beneficia de Garantie in cazul produselor de genul  Folii de protectie si Piese si Componente mentionam ca acestea trebuie sa fie montate la sediul  nostru In caz contrar produsele nu beneficiaza de Garantie.

 

In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferi Garantie produselor.

 

IMPORTANT! 

 

Nu fac obiectul Garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

Mentionam ca se ofera Garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.

 

Produsele vor fi reparate sau inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.

 

In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru inlocuirea produselor, clientul poate solicita rambursarea banilor

 

Nu ne asumam raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza, ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor.

 

Pentru a beneficia de Garantie, va rugam sa ne anuntati problemele in cel mai scurt timp posibil.

 

Returnarea produsului aflat in Garantie catre furnizor se va face numai impreuna cu "Formularul de retur" pe care care il gasiti in sectiunea Contului dumneavoastra, folosind numai serviciile de curierat Fan Courier SRL.

 

Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate!